torstai 16. lokakuuta 2014

Houkutus laittaa otsikoksi toka postaus on suuri

Huomentapäivää vaan kaikille! Sain eilisen motivaation keskenloppumisen jälkeen otettua itseäni niskasta kiinni, ja tässä on tulos: modattu peruukki ja kt:n eka osa! Tähän väliin en ala puhumaan peruukista, sillä oletettavasti teitä kiinnostaa kt enemmän.  Säästän sen loppuun ja sitä paitsi kyllä te sen näette jo kt:ssa  ÄÄMINNUUPELOTTAAETTÄ TÄÄ ON SURKEE  Elikkäs elikkäs pidemmitä puheitta, ladies and gentlemen, minun kt:n eka osa!

*******

picfic: memories
part1

chains


******
Tämä tästä soimaan hiljasella
 ******** Kahlittu. Kesytetty. Häpäisty
 En pysty liikkumaan. Tulikuumat metalliset ketjut pureutuvat ihooni. Minä olen täysin niiden otteessa. Ne ovat syöpyneet ruumiini läpi sieluuni asti. Vaikka saisin taisteltua itseni vapauteen täältä olisin silti niiden otteessa. Tulen olemaan niiden otteessa ikuisestiNäin on ollut ikusuuden. Hädin tuskin muistan enää muuta kuin poltteen ja pimeyden... Mutta silti.. jostain selittämättömästä syystä....tämä tuntuu uudelta.


  

Kiara: *avaa silmät* Ei... se ei vain tunnu uudelta. Se ON uutta. Tuo muisto on uusi!"
Kiara: "Miksi juuri nyt? En ole muistanut mitään uutta vuoteen! Mitä tämä tarkoittaa? Onko tämä kohtalon ivaa? Juuri kun olin päättänyt päästää irti typerästä menneisyydestäni, päättää päähäni ilmestyä uusi, typerä muisto"Kiara: "Onko liikaa pyydetty vain saada jatkaa elämää? Alkaa ärsyttämään että menneisyyteni roikkuu minussa kui mikäkin takiainen! Voisi sekin jo päättää että haluaako minun muistavan vai unohtavan! Äh, pakko kai se on yrittää selvittää tätä sotkua, jota myös menneisyydekseni kutsutaan. En pääse siitä eroon ennen kun tiedän."
Kiara: "Tietäisinpä edes miten päädyin tänne! *huoh* Toisaalta saattaa olla hankalaa ruveta selvittämään miten kaksi vuotta sitten 16-vuotias tyttö päätyi heräämään metsästä alasti, paniikissa ja ilman muistoja. Minut näkikin vain yksi ihminen. Voih, tietäisinpä edes missä hän on!"


Kiara "Pyh! Pikemminkin muistaisinpa edes kuka hän on! Haluaisin nimittäin myös osoittaa kiitollisuuteni. Hän antoi minulle vaatteita ja avaimet asuntoonsa. Miksiköhän hän ei puhunut? Miksiköhän hänen piti lähteä jo sinä iltana? Miksei hän ole tullut takaisin?  Kuka sitä paitsi luovuttaa kotinsa tuntemattomalle teinitytölle? Hän, ilmeisesti. Miltä hän edes näytti? En muista kuin silmät. Pistävän vihreät silmät. Ne silmät ovat kaunein asia maailmassa jos minulta kysytään!"


 
Kiara: "No, jos tuo muisto sekotti pakkaa kiitettävän hyvin ainakin se selittää tämän. Tai, siis, se saattaa jossain vaiheessa ehkä kun keksin mitä se tarkoittaa liittyä tähän. Toivon ainakin niin."
Kiara: *Nostaa hameen helmaa*  Toisaalta ketjut ovat ainoa yhteinen tekijä. Se voi olla vaan sattumaa. En anna itselleni vielä lupaa toivoa."


********


Jaa siinä se sitten olisi! Kuvausolosuhteista en rupea valittamaan mutta tuuli ja kylmyys nyyhnyyh sormet on syväjäässä syytän epäonnistuneita kuvia siitä, mutta toivon ettei mennyt kovin pahasti penkin alle odottelen vihaisia kommentteja innolla. Ja kuten näkyy Kiaran peruukki on nyt puoliksi mansikkapirtelöä (srly ton kuidun värin nimi on milkshake pink) Eli käytin cossiperuukkiin alunperin tarkotettuja kutuja paikkaamaan tämän peruukin kynityn takaraivon (kiitos edellistä omistajaa edeltänyt omistaja (vai oliko peräti sitä edeltänyt... kierrätys kunniaan eiku)) ja tämmöistä jälkeä tuli. Mitäs tykkäätte?

Ja kuka huomaa miten paljon Kiara tykkää ajatella ääneen? Tyttöraukka tainnut asua liian pitkään yksin.


-Kiara ja Kierouma kiittää ja kuittaa

7 kommenttia:

 1. Hyvä KT! Odotan innolla jatkoa ja tosi hyviä kuvia. Ja tyttösen hiukset ovat tosi ihanat kun on tuota vaaleanpunaista <3

  VastaaPoista
 2. Woaaaah Kiaran peruukki perf ees *0* ♥︎ Noi kuidut jotka tohon ompelit kiinni näyttää liian kivoilta yhdistettynä tohon ruskeaan! c: Neidin asu myös, wow en tiennyt että osaat täydellisten cossien lisäksi tehdä myös täydellisiä nukenvaatteita... jellymuch :(

  Kuvatarina vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään innolla seuraamaan - tämä osa tosin eteni ehkä hippusen liian nopeasti, eli Kiaran puhetta tulvi yhtä kuvaa kohden aika paljon. Tosin ehkä kyseessä on vain tytön luonne? ;D Overall kuitenkin tosi hyvältä vaikuttava ja noi ekat kuvat on erittäin hyvin toteutettuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tyttö on lievästi sanottuna puhelias. Ensi osassa jaan siis tekstin useampaan kuvaan c: kiitos kritiikistä ja kehuista! ^^

   Poista
 3. Ihana kt♥ kauniita kuvia:)

  Lifewithmyhappydolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. ihanaisia kuvia♥ olen muuten pitämässä giveawayta 50 lukijan kohdalla että jos haluat niin lukijaksi voi liittyä nun ☺

  http://justalittlepullip.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ui *v* upeita kuvia :3 ja kiva tarina~ miks miusta tuntuu, et sie oot parempi nukkeilija kuukauden pohjalla, kui mie melkee kahen vuoden... No ei mä oon paras ;) (eeeiiiku)


  Tuo peruukki on jumalaisen söpö *v* en malta oottaa millo pääsen hipistelemään sitä oikeasti c:

  (hihi hei)

  ~Koe/Jenna

  VastaaPoista
 6. Ihana peruukki! Ja mielenkiintoinen kuvatarinan alku, Odotan jo seuraavaa (3

  VastaaPoista