perjantai 26. joulukuuta 2014

3, 14159 26535 89793 23846


Heipä hei taas!

Miten joulu meni? Löytyikö kenties nukkeja paketista? Tai nukkeihn liittyvää? 
Tänne tuli yksi pieni asia (ihan kun kukaan ei arvaisi edellisen KT postauksen jälkeen), mutta en silti sano mitä, sen näette lukemalla eteenpäin ^^

KT:aa olkaat hyvät :*
Vaikkakin se on lyhyt koska kylmyys... gomenasai

Jos et ole lukenut edellistä osaa vielä, tai tarvitset muistutusta, niin klikkaappa tästä*****

picfic:memories
part 4

despair

*****

*****
1

Kiara: *syöksyy kaatuneen tytön luokse* "Oletko kunnossa? Minä... Apua... Sinä et liiku!"Kiara: "Voi ei apua. Herää! Ole kiltti ja herää!"


Kiara: *alkaa kuulostaa itkuiselta, ravista tyttöä* "Sanoit nimeni! Herää! Ole kiltti! Tunnet minut!"
Kiara: *Itkee, koskettaa tytön kasvoja* "Ole kiltti.... Auta minua....Herää"Kiara:  *murtuu, itkee tyttöä vasten* "Minä ehdin jo toivoa... Ole kiltti...Ole...Kiltti...Herää"?: *Avaa silmät, kuiskaa* "Mit..mitä?"
Kiara: *Itkee yhä eikä huomaa tytön heränneen*


?: *Koskettaa Kiaran hiuksia* "Shh, kaikki on hyvin"
Kiara:*itkee yhä, mutisee* "Herää...Herää....Herää..."?: *Nousee istuvampaan asentoon* "Shh, kulta pieni, älä huoli. Kaikki on hyvin"  
 Kiara: *Jähmettyy ja niiskaisee kuuluvasti*


Kiara: *Nostaa päänsä ja katsoo tyttöä* "O- olet kunnossa? He-heräsit... Mikä nimesi on?"?: *Hieroo päätään* "Minä en... ei, kun... Pai. Olen Pai."
 Kiara: *Hymylee leveästi* Pai... Sen sanominen tuntuu tutulta!"Kiara:*Syöksyy halaamaan Paita* "Voi Pai! Olen niin iloinen! Saat kertoa minulle kaiken kohta! Olen niin iloinen!"
 Pai: "Tuota noin, saanko kysyä yhden kysymyksen aluksi?"


Pai: "Kuka sinä olet?"

*****
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
*krhm* Siis niin.

Uusi nukke.Tällainen siis paljastui pukin kontista ^^ Kuten toivottavasti jo tajusitte, niin nimeltään pallero on Pai ja malliltaan Pullip Io. 

Io oli yksi ensimmäisistä malleista, jota kuolasin. Kiaran piti alun perin olla Io. Mutta sitten Karen tapahtui. Nytkin kun olin tätä tilaamassa tilasin jo melkein Dal Loan mutta olen iloinen että kaverit painosti päädyin valitsemaan Ion. Olisin katunut, jos se olisi taas siirtynyt syrjään viime hetkellä.

Oli hienoa saada nukke suoraan paketista valmiiksi. (Köhköh Kiarakin on vielä kesken...) Peruukki ja chipit tuli coolcatin tilauksessa muun pienen krääsän kanssa ja obitsukin oli valmiina odottamassa, sillä tilasin sen samalla kun Kiaran obitsun.

Voin sanoa, että minulla on nyt uusi lellilapsi. Pai on ihana ;-;Psst! Päivitin Kiaran nukkeprofiilin ja Painkin profiilisivu on julkaistu ;u;

20 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, Pai on ihana.
  Tuo peruukki on ihanan värinen, rakastan ton väristä sinistä, ja se sopii hyvin Pain meikkeihin, ja noi chipsit viel korostaa ihanuuden :3 <3
  Muttamutta, aivan ihana tarina, taas kerran meni juoni hyvin eteenpäin, ja no ihana osa muutenkin koska Pai ja Kiara on söpöjä yhessä mhihih x))

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon uudesta nukesta! (^o^)/

  VastaaPoista
 3. Oii Pai on aivan ihana. Onnea uudesta nukesta ! c:
  Tällai btw, mulle saapui jouluna Dal Loa ... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja onnea sinnekkin^^ ja ihanaa! jos nyt sais kunnollisia omistajakuvia sitten kun Loasta löytyi niin surullisen vähän ennen :c

   Poista
 4. woow upea kt! <3
  Ja onnea uudesta nukesta, Pai on aivan ihana ;u;

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Omg mulla meni hetki tän postauksen toimimaan saamisessa kun musiikit eivät toimineet, vaikka yritin avata niitä tuben kautta ja etsin toisenkin version, sitten tajusin sulkea netin ja avata uudestaan ja johan toimi :D Ihana biisi kyllä, mun pitäis vielä joskus aloittaa ton Homestuckin lukeminen kun Ada siihen niin kovasti houkuttelee... Sullakin on mahdollisuus kokeilla mun aivopesemistä Yukissa sitten ;)

  Ihana kuvatarina, tässä ei oo vielä ehtinyt paljoa tapahtua, mutta tykkään silti tän lukemisesta paljon ^^ Harvemmin on heti alusta alkaen hyvin kuvattuja ja selkeästi kerrottuja tarinoita, pakko antaa aplodeja sulle - wow. Osaat kirjoittaa dialogia sujuvasti ja nukkejen repliikit istuvat niille täydellisesti. >u<

  Sitten kuolaan sun nukkejen ulkonäköjä... Kiaran kaksivärinen peruukkikin on melkein liikaa, mutta Pain peruukista ja suloiseen nassuun täydellisesti sopivista chipeistä saan jo yliannostuksen. Niin ja tuo nimikin, ihana. ♥ Taidan vaan jäädä tähän ihastelemaan sun uutta tulokasta ja btw ois kiva nähdä se livenä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wää kiitos ;u; ja kannattaa alottaa homestuck. älä pelkää wtf-momentteja tho, niitä tulee paljon...

   Ja hei Pai on kovasti tulossa mukaan yukiin ja hyvin todennäköisesti Kiarakin, joten ei kestä enää pitkään c: (hui kamala enää pari viikkoo)

   Poista
 6. voi että pai on niin soma ^^! hih pitkä odotus palkittiin >u< (miun lapsikin tuolla tuijottelee 8) hänkin sai obbarin kuusen alta)

  oon niin ihastunu siun nukkejen ''hattaruuteen'' hiiiih
  ajattelin ensin, et hankit paille tummemmat ja tosi kirkkaat silmät, mutta nuo vaaleathan ovatkin ihanat :3!

  oon nii kade, et siun nukeilla on niin upeita vaatteita xD tuun ryöstää ne! (onko pain hameet (eikös tuossa alemmassa kuvassa neidolla ole eri hame kuin tarinassa?) siun omatekemii <:?

  aws kaunis tarina >u< oli jotenkin niin hämmentävää tuo viimeinen kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitooos c::: hyvä et toinen notkistu nopeesti, stockilla posettaminen on tuskaa -_- Ja pai on tän talon tru hattaralapsi, Kiara pukee päälle vähän kaikkee mut en voi kyl kieltää et oli tän (ja edellisen köh) postauksen vaatteet aika 100% pastellia.

   Jos haluut ni voin tehä siulle ton tyylisen hameen myöhäsenä joululahjana c: Ja Tossa kt:ssa pailla on miun tekemä hame ja sitten noissa myöhemmissä on mun tekemä paita ja kaverilta saatu mekko c:

   viimenen kysymys on kiva ku se on hämmentävä eiksjeh

   Poista
  2. joo :D hihi

   joo >v< voisin haluta <: jos mie ostan siulle vastapalvelukseks kaakaon joskus 8)?

   Poista
 7. Hello ! Wonderful dolls and photos :D
  Hugs and kisses ^.^

  (=^_^=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! thank you^^ I'm sorry that all the texts are in Finnish tho...

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. onnea uudesta nukesta, aivan ihana on >3< ♥

  VastaaPoista