maanantai 5. lokakuuta 2015

I'm a coward, yet I can't stop
Heipähei pitkästä aikaa!Huoh tajusin vasta nyt miten kauan siitä on oikeasti ollut, kun viimeksi postasin kunnon postauksen... hävettää ihan. Kesällä eivät nuket inspanneet sitten lainkaan (D:) ja kuvaaminen jäi siksi vähemmälle. Sitten alkoi koulu, ja noh, koulu. Lopettamassa en siis suinkaan ole, vaikka olenkin taukoillut pikkuisen joka välissä. Blogaamista jatkan jatkan tähän ominaiseksi muodostuneeseen satunnaiseen rytmiin.


Tänään luvassa pienen pieni pätkä kuvatarinaa ja siihen päälle miittikuvia, so sit back and relax! Julkaisin muuten myös Gaian nukkeprofiilin, vaikka hiukan kesken onkin.

Ainiin ja viime kuussahan juhlittiin esikoiseni Kiaran synttäreitä ja samalla dollyversaryani. Vuosi on hupsahtanut tosi nopeasti ja onhan näitä nukkeja kerääntynytkin jo enemmän kuin oli suunnitelmissa alunperin, mutta en valita! Ja tänäänhän on tämän blogin vuosipäivä joten haluan kiittää kaikkia, jotka ovat jaksaneet roikkua kanssani tämän vuoden.

********

Picfic: memories part 9

this feels similar

********

Gaia: "No niin, siis, nyt kerron teille kaiken... Aivan kaiken... Niin tuota... Siis..."Gaia: "Hmm... Siis tuota noin... Joo... kaikki. Eh...."Gaia: "ÄH, ei onnistu! Pai miksi laitoit minut tällaiseen tilanteeseen? Sinun piti selittää tämä kaikki! Minä en osaa!"
Pai: "Entäpä jos kyselisimme ja sinä vaistaisit? Auttaisiko se?"
 


 

 Gaia:*katsoo pois* "Saattaisi"

Pai: "Selvä homma! Mietiäänp-"
Kiara: *syöksähtää Gaiaa päin* "Mistä me tulemme!?"


Gaia: "Voisitko aluksi nousta päältäni?"Kiara: "Ehm, anteeksi tuosta, mutta voisitko silti kertoa?"


Gaia: "tämä on yhä yhtä hämmentävä, kun Kiara näyttää tunteitaan. Tulemme Pangean maailmasta. Tai se on paikka, minne kokoonnumme. Jokainen meistä on syntynyt eri ulottuvuudessa."


 


Gaia: "Minä olen syntynyt ulottuvuuksien solmukohtaan perustetun linkkimaailman pääkaupungin lähettyvillä, hyvin vaarallisessa paikassa manaajille. Sen aikainen vanhin pelasti minut ja toi kokoontumispaikkaamme, Maresseaan, yhteen Pangean vilkkaista kylistä. Teidän synnyinmaailmoistanne en tiedä."Pai: "Keistä oikein puhut, kun sanot me?"


Gaia: Kaikki manaajat. Kaikki kaksitoista. Tai no hyvä on, eivät ihan kaikki ole ryhmittäytymisen kannalla, ja toiset taas tykkäävät leikkiä hengellään. Esimerkiksi skorpionin manaaja viettää vapaa-aikansa kaveeraamassa vihollisen kanssa, peittäen merkkinsä. hmph

Gaia: "Minä olen kaksosen manaaja. Pai, sinä olet kauriin manaaja ja Kiara, olet neitsyen manaaja." 

 Gaia: *käheästi* "Hemmetti, Plato nyt ei ole oikea aika"Gaia: *kaatuu maahan käpertyneenä ja liikkumattomana*
?: "Hohohoo viimein! Kuule Gaia kyllä minun voittoputkeni lähtee tästä!.. mitä.."?: "..Pai?.."?: "PAI!"
?: *ottaa Paita vyötäröltä*

Pai: "Hei!"Pai: "Mitä sinä teet?!"
Pai: "mmh"Kiara: "Mitä täällä tapahtuu?"


*******
Hups, unohdinko kertoa? Omistan taen.

Vielä parempaa, olen omistanut sen jo pitkään, nimittäin paketti saapui tammikuussa! Plato on itseasiassa minun kolmas nukkeni. Puolustan itseäni sanomalla että herra on ollut hyvin pitkä projekti. Täysin valmiiksi sain Platon vasta pari viikkoa sitten.

*******
Viime viikonloppuna istuin Adan kanssa yhteensä 14+ tuntia bussissa yhden miitin takia. Kyllä, luit oikein.

Matkustimme Joensuusta Helsinkiin ja takaisin, sillä Helsingissä pidettiin erään ihanan ryhmäkeskustelun privamiitti. Miitti oli mahtava ja seura ensiluokkaista.
Näin ensimmäisenä nukke, joka on minulle niin harvinaista kuvattavaa ja silleen eli Adan Kide (jonka siis näen oikeastaan joka viikko)
Erikan komistus


Tässä ja ylemmässä Nikin nukkeja


Mandyn suloisuusKauran Akane


 

 Ennin TiffanyLotan CrystalAinon Promise

 

Allin ZoéJa loppuun vielä sokerina pohjalla Viivin fluffkasa Kilta (Viiville vielä tajuttomat kiitokset majoittamisesta!)Miitistä en saanut läheskään kaikista nukeista julkaisukelpoisia kuvia, sillä kamerani temppuili kympillä koko miitin ajan, mutta sentään jotain sain sieltäkin tänne!

15 kommenttia:

 1. Tosi ihanai nukkeja kaikilla :3 Kuvatarina menee jänskäksi >3< Ihania vaatteita tytöillä, mistä ne mahtavat olla? ^__^ Kiva että postasit!

  http://minpudolls.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä miitissä ei voinut kuin ihailla kaikkia nukkeja! Kiitos, sukkahousut ja kengät ovat kaikki coolcatilta, Kiaran hame on Karenin stock ja kaikki muu on itsetehtyä ^^

   Poista
 2. Oi kun ihana tarinaa!<3<3 Niin hauskaan kohtaan jäi;D Ja nuo nuket ^w^♥ Ihana Taekin jajaja!<3 Kauheen kauan istuit autosD; T: Hobitti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos❤️ (kyllä se vähän koetteli istumalihaksia :'D)

   Poista
 3. Vau isolla v:llä! Siis aivan ihana kuvatarina ja kaikki nukkesi ovat vain ihania! <33

  VastaaPoista
 4. Mukaansatempaava kuvatarina, odotan mielenkiinnolla jatkoa! ♥
  Kaikkien miittiläisten nuket ovat todella kauniina -- yli kymmenen tunnin junassa istuminen nukkemiittiä varten kertonee jotain omistautumisesta harrastukselleen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Junalla tarkoitan siis bussia - tämän siitä saa kun yrittää lukea useampaa välilehteä samaan aikaan. ^^'

   Poista
  2. eäää kiitoos <3 ja olihan se todella aika villi veto, en olis mennyt ellei miitti ois ollut kaveriporukan yhteinen ^^

   Poista
 5. Oijoi, ihania kuvia oot räpsiny jaja kaikki on postaillu jo miitistä apua oon myöhässä taas vaihteeks jes.
  Mutta sun nuket on ihan super söpösiä, ja tuo tae herranen on jotain super söpöä myös nam <3
  (+ jatkahhan kuvatarinaa pian, jään innol venailee jeje)
  plus kiitos vielä miitti seurasta vaikka nopeasti lähettiin mutta ! jesjes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua oonko unohtanu käydä bloggerissa taas ikuisuuteen eh... mutta apua kiitos♡ ens postauksessa pitänee laittaa parempaa platosta ^^ ja kiitos itselles!✨

   Poista
 6. Todella kauniita nukkeja näyttää miitissä olleen :) Taas ihana osa kuvatarinaa! Kuvat on täydellisiä, ja juoni vaan paranee koko ajan!

  VastaaPoista