Kiara

Nimi: Kiara
Malli: Pullip Karen
Saapumis-/Syntymäpäivä: 3.9. (2014)
Ikä: 19

~Customtiedot~

-Coolcatin tummansiniset chipit
-Peruukki Leeken LR-041_E värissä ChocoBrown
-SBH M Obitsu
-Uudet ripset (ebay)

~Triviaa~

-Neitsyen manaaja
-merkki vasemmassa ulkoreidessä
-manaajavoimat lukittu


 ~Luonnetta~

Kiara on puhelias tyttö, joka heittäytyy usein tunteidensa vietäväksi. Hän on energinen ja tekeväinen, vaikkei prokrastinointi olisi häneltä mitään uutta. Hän arvostaa suuresti älykkyyttä, ja haluaisi ajatella itsekin olevansa melko viisas - hän vihaa tuntea itsensä tyhmäksi.

Kiara on äärimmäinen utelias kaiken suhteen. Eniten häntä kuitenkin vaivaa hänen pimeän peitossa oleva menneisyytensä. Yksityiskohdat kiinnostavat Kiaraa ja tarkentavia kysymyksiä satelee usein paljon.
~Tarina~

Kun Kiara oli 16-vuotias hän heräsi metsästä alasti ja ilman muistoja. Hänen avukseen saapui vihreäsilmäinen tyttö, joka tarjosi tälle asuinpaikan, ruokaa ja vaatteita. Tuo tyttö katosi kuitenkin heti samana päivänä jättäen Kiaran asumaan yksin valtavaan taloon. Kiaran muistot kyseisestä henkilöstä ovat kuin sumukerroksen alla. Kiara muistaa vain silmät - kauniit vihreät silmät. Kiara on koko elämänsä sen jälkeen yrittänyt selvittää lisää tuosta tytöstä sekä omasta menneisyydestään, edistyksen puutteesta huolimatta.

Kaksi vuotta myöhemmin Kiara päätyi löytämään portaalin juuri avautumishetkellä. Portaalista ilmestyi tyttö, joka oli todella rasittuneen oloinen. Tytön puhe oli selvästi vaivalloista, mutta hän silti sanoi onnistuneensa ja olleensa kaivannut Kiaraa. Kiara ei ollut esittäytynyt muukalaiselle, joten he olivat varmast tunteneet ennen Kiaran muistinmenetystä. Harmillisesti kuitenkin tyttö, Pai, menetti tajuntansa rasituksen takia, eikä herättyään enää muistanut mitään - aivan niin kuin Kiara itse kaksi vuotta sitten.4 kommenttia:

 1. Sulla on nätti nukke :) sillä on ihana peruukki. Tuo mekko varsinkin on ihana<3 Mistä sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttönen kiittää! Mekko on itseasiassa vain yksinkertaisesti karenin stock hame kaverin tekemän mekon päällä ^^

   Poista
 2. Olihan mun nyt pakko tulla kommentoimaan! Sulla on aivan YBER ihana nukke! nun Oon ittekin meinannut hankkia mun toisen nukkeloisen kaveriks justiinsa tuon karenin.:3

  VastaaPoista
 3. IHANANANANAN;u; itse asiassa omistan pullip karenin itse mutta tää neiti on täydellisyyden huippu. miten siitä saa noin täydellisen.. ._.

  VastaaPoista