Pai

Nimi: Pai
Malli: Pullip Io
Saapumis-/Syntymäpäivä: 24.12.(2014)
Ikä: 18

~Customtiedot~

-Coolcatin vaaleanvihreät chipit
-Lutsin vaaleansininen peruukki
-SBH S Obitsu
-Uudet ripset (H&M)


~Triviaa~

-Kauriin manaaja
-Merkki yläselässä~Luonnetta~

Jos Paita täytyisi kuvailla vain yhdellä sanalla, se olisi höpsö. Pai on elämäniloinen ja täynnä energiaa oleva tyttö. Hän on luotettava henkilö, joka ei koskaan kertoisi toisen salaisuuksia eteenpäin, mutta täten hän ajattelee, että kaikki olisivat yhtä luotettavia, ja on hyvinkin altis petetyksi tulemiselle. Pai ajattelee kaikista olennoista parasta  ja on hyvin empaattinen ihminen, muttei ole kykenevä tunnistamaan ystävää vihollisesta- aina edes silloin jos se olisi ilmiselvää. Pai on naiivi, muttei kaikissa mielissä tyhmä. Häneltä löytyy kirjaviisautta vaikka muille jakaa - niin kuin hän usein tekeekin.

~Tarina~


Pai ilmestyi portaalista Kiaran luo hengästyneenä ja silminnähtävän rasittuneena. Hän pystyi hädin tuskin puhumaan, mutta päästi suustaa kuidenkin sanat "Minä onnistuin.... Tiedätkös? Minulla oli ikävä...Kiara". Pailla oli siis ollut jokin yhteys Kiaraan menneisyydessään, mutta ennen kun hän ehti kertoa enempää, hän menetti tajuntansa rasituksen takia. Herättyään hän ei enää muistanut mitään aikaisempia tapahtumia - ei miten hän päätyi sinne, ei mistä hän tuli, ei Kiaraa. 

Hänen elämänasenteensa takia hän olisi voinut aloittaa kokonaan uuden elämän, mutta kiitollisuudestaan Kiaralle - joka otti hänet kotiinsa asumaan - hän päätti auttaa Kiaraa avaamaan menneisyytensä mysteerit, mikä tarkoittaa automaattisesti siis molempien menneisyyksiä, olivathan ne selvästi yhteen kietoutuneet.

2 kommenttia:

  1. Todella ihana ja suloinen nukke! Pai on kyllä ihan täydellinen :)
    Silmät ja hiukset sopii hyvin yhteen (3

    VastaaPoista
  2. Ihana! Pai on söpö. :3

    VastaaPoista