torstai 25. helmikuuta 2016

Zhu Li, Do the Thing



 

 




 Heippa vaan pitkästä aikaa kaikille!

Olen varsin tietoinen, että tämä blogi on ollut varsin kuollut, eikä minulla ole takeita asian muuttumisesta. Koulu + muut harrastukset vievät kuitenkin tuhottommasti aikaa. Nukkejani en kuitenkaan ole laiminlyönyt ja instagramin nukkekäyttäjääni olenkin päivitellyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti. (olen @tilkkutaekki, internetin kautta käyttäjääni voit katsella tästä linkistä.)





Nukkeperheeseeni on myös tullut lisäystä. Poika on malliltaan Isul fairy lumiere ja nimeltään Rune. Toistaiseksi poloinen on vielä kalju, mutta peruukin saan käsiini tämän viikon viikonlopun aikana (instaan päivittelen sitten kun nuori herra on valmis!). Runen lisäksi myös Pai saa uuden peruukin päätään koristamaan!




Ja tässä tämä aikakausia sitten luvattu parempi kuva tästä toisesta miehisyyden perikuvasta. En voi sanoa ettenkö tykkäisi Platosta, vaikka harvoin tuota tulee kuvattua, tykkään vain hänen hahmostaan paljon enemmän, kuin taekropasta :'D

Päivittelin muuten hiukkasen nukkeprofiileja ja lisäsin myös Platon profiilin! 


Ja sitten infoa! 

 OLEN TULOSSA YUKICONIIN

 Minua saa tulla moikkaamaan, eikä saa säikähtää (kuulemma) vihaisen näköistä perusilmettäni. Mukaani otan Pain ja Runen ja liikun kaikkialla Adan kanssa.
 
.
Ja tässä vielä tunnistmisavuksi kuva hahmoista joita cossaan!

 




2 kommenttia: