lauantai 17. tammikuuta 2015

YUKICON 2.0


HEJ PÅ ALLA!

Ensimmäisen kerran kunnolla aikaa yukiconin jälkeen ja nyt eikun conipostausta kehiin! Mukana minulla oli siis molemmat pallopäät ja olin paikan päällä koko viikonlopun.

Lauantaina saavuimme coniin heti aamusta Adan (Silvery) - jonka kanssa olin saapunut Helsinkiin jo edeltävänä päivänä -, Raikan (ArcticFlower), Hennan(Welia) ja Lauran(Yua Yai) (Nämä ihanat ihmiset tavattiin sovitusti kampissa ennen oikeaan bussiin eksymistä). Adan kanssa jäätiin kuitenkin sitten pihalle odottelemaan Oonaa(theredapple) ja Allia (Alli (kyllä minun piti selventää)) joiden hallussa meidän rannekkeet olivat. Onneksi ei tarvinnut odotella kauaa c: Sisällä liukenimmekin heti etsimään cosplaypukkaria peruukkejen korjailua varten. Tämän jälkeen täytyikin jo rientää nukkemiittiin.

Nukkemiitin tilat olivat _pienet_  ja miitti levisikin nopeasti kokoushuoneesta kirjaston puolelle. Valaistus oli mitä oli joten pahoittelen miittikuvien rakeisuutta. En tiedä miten tässä näin kävi, mutta kun valitsin vähiten epäonnistuneet kuvat, jäljelle jäi vain yksi missä näkyy useampi kuin yksi nukke kerralla -_-

DSC_0005 


 

Lauran Sakura aka. rakkaus ;-;



Oonan Liz :* (Jonka pään avulla Oona ei toivottavasti traumatisoinut matkaseuraamme kovin pahoin)




Allin Cassiopeia mukanaan söpöin alpakka ikinä :*



Ainon Promise. Tuo pipo on täydellisyyttä.



Raikan  Ruska. Raika akjskjaksdj kerro miten teet täydellisiä kustomeja ;-;<3
se taito tulis kohta tarpeeseen ;)



*turistiopas-ääni* Ja nyt kun katsotte vasemmalle näette Kiaran photobombaamassa
Hennan Jo ja Cilla ovat molemmat söpöyden multihuipentumia ;-;
Niin siis se ainoa onnistunut ei-yksityiskuva tästä miitistä




Adan Kide the maaliman söpöin hattarapallo <3 (Pai sai muuten vaihdossa samanlaisen villapaidan sinisenä Raikalta. Palvokaa Raikaa. Ja Kideä)



DSC_0064


DSC_0059 
 
Jewellyn ihanainen Rei


Ilmiantakaa mulle tämän nuken omistaja, tää nukke on fyysinen synonyymi sanalle täydellisyys ;-; 
sokerihiiren fyysinen synonyymi sanalle täydellisyys


Lauantain loppupäivästä meni iso osa pyörimiseen (Ja sen kirotun cospaykisan alkamisen odotteluun -_-) Ja siihen että minua ja Adaa salakuvattiin useaampaankin otteeseen (Katson teitä syyttävästi te nimeltämainitsemattomat paparatsit, laitatte mulle kaikki ne kuvat eikun) ja sainpahan itsekin kuvattua paria cossia.


Oon heikkoina TB cosseihin ja varsinkin hyvin tehtyihin TB cosseihin ja tuo Ion Fortuna on jotain täydellisyyttä ;u; vielä minäkin joskus cossaan TB:tä. Toisessa kuvassa aivan järkyttävän hieno God Tier Terezi koska olen roska. Ja Viimeisenä Korra ihan vaan koska Korra.

 Lauantai iltana adoptoitiin sitten Adan kanssa lapsi. Meillä on söpöin adooptiotytär (Joka muuten paljastui sekä nukkeilijaksi että homestuckeriksi!!!!!) ikinä. Missä lienee nyt...




Olen roska ja rakastan homestuck cossaajia.


Yhdeksän (???) aikoihin lähdettiin sitten majoituksille, missä viimeistelimme pukuja vielä puolen yön aikaan (Opetus: tehkää ne cossit loppuun kotona!) Uni tuli yllättävän hyvin kovalla espoolaisen alakoulun liikuntasalin lattialla.

Sunnuntaina kuvasin juuri ollenkaan. Kävin roska homestuckmiitissä ja öm öm mihin se koko päivä ylipäätään katosi? En muista! Tuntui ettei conipäivä olisi edes kunnolla alkanut kun jo kuulutettiin että coni suljettaisiin 20 minuutin päästä. Hankimme itsemme Raikan kanssa helsinkiin ja syötiin ja suunnistettiin juna-asemalle. Juna oli lähes tunnin myöhässä perillä, mutta ainakin oli hauskaa istua melkein 6 tuntia junan allergiahytin lattialla Adan kanssa (penkit on liian mainstream). Junamatka meni - kuten koko coni - liian nopeasti. Toivotaan että saan liput seuraavaankin yukiin (tai frostbiteen, sillä sillon riittäisi ikäkin 8) ), sillä talviconi oli mukava keskeytys kouluraatamiselle.

Kiitos kaikille jotka tulivat juttelemaan tai ottamaan kuvia :*

Kertokaa jos on ongelmia joko ihmisten tai nukkejen nimissä, haluatte cossaajien naamoja piilotettavan tai tiedättä noiden parin nimeämättömän nuken nimiä ja/tai omistajia :*

8 kommenttia:

  1. Oh, söpöjä kuvia ! <3
    Apua on tosi hämmentävää nähä omia nukkeja toisten blogeissa ja nyt oon silleen "... miksi laitoin Sakuran noin lagisesti" no mut kyll se siit.
    Oh oli ihanaa päästä juttelee sulle, mut kaduttaa etten ottanu sun cossista kuvaa, se oli ihana ; o ; ♥
    Jaja tosiaan toivottavasti nähdään taas jossain conissa, tuun taas halaa ! ♥

    VastaaPoista
  2. Hih, nimeltämainitsemattomat salakuvaajat x) Oot ottanu kivoja kuvia jajaja oli kiva tutustuu suhun paremmin. Toivottavasti nähään pian! :3

    VastaaPoista
  3. Tuon valkohiuksisen Victoriquen omistaja on Emppu, sokerihiirennuket.blogspot.fi! :-) (se on kyllä aik laiska postaamaan tyhmä emppu)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, harmittaa etten päässyt näkemään kaikkia noita ihania nukkeja.

    Blogissani on give away käynnissä:
    http://harunnukkeblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Yahhoo ~ ☆ täällä olen nyt, terveisin adoptiolapsi, joka on hyvin kiitollinen siitä, että mainitsit minut postauksessa :3

    VastaaPoista
  6. Lettipäinen nukke on Rei. Ja omistaja Jewelly. ö u ö
    http://pradodeflores.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Aww, söpöjä kuvia! ♥ Btw, millä kameralla kuvaat yleensä? öuö

    VastaaPoista